VARAŽDINSKE TOPLICEboravišni tečajevi 2019 od 20 do 25.06.2019

Tema seminara je teorija i praktična primjena Yoge u terapijske svrhe. Seminar se temelji na drevnim tekstovima o yogi:Yoga sutre Maharishija Patanjalija, Hatha Yoga Pradipika, i Sankhya. Izučavati će se yoga psihologija, anatomija i fiziologija i primjena u yoga terapiji.

 Navedeni tekstovi će se detaljno proučavati s razumijevanjem i iskustvom yogijskih tehnika koje se navode u tekstu te njihovom terapijskom primjenom. Tečaj će biti obilježen mirom s naglaskom stjecanja direktnog iskustva i razumijevanja najdubljeg područja naše osobnosti.

Sudionici tečaja će steći znanje kako u odnosu na zdravstveno stanje osobe odrediti, dizajnirati i provoditi individualnu yoga terapiju. 

Svi sudionici tečaja dobiti će diplomu o 50 sati završene edukacije iz Yoga terapije koja se priznaje od Europske Yoga Federacije kao dio 600-satne obuke za yoga učitelja. Osnovne informacije o navedenim učenjima možete naći na www.jadrankomiklec.com

Cijena tečaja (uključujući smještaj, vegetarijansku hranu i naknadu za tečaj) za šest dana iznosi 3140,00 kuna i plaća se voditelju tečaja Jadranku Miklecu po dolasku na tečaj. 

 

Voditelji tečaja: 

Yogacharya Jadranko Miklec -  www.jadrankomiklec.com

Yoga učiteljica i prof. kineziologije Una Hajdarhodžić 

 

Mjesto tečaja:

Varaždinska 19, Varaždinske Toplice

 

Molim vas da prijavu za tečaj pošaljete na e-mail adresu: jadranko.miklec@gmail.com  ili na tel: 0959147314. Prijavite se što prije a najkasnije do 20.05.2019 godine.

Puno pozdrava                                                                                                                    Jadranko Miklec