YOGA SEMINAR NA OTOKU IŽU, HOTEL „KORINJAK“03. 06 – 10. 06. 2017

Tema seminara je na razini razumijevanja i iskustva yoge navedenog u klasčinom tekstu o Natha yogi „ Siddhasiddhantapaddhatih“ od Gorakšanatha utvrditi temelje ispravne yoga vježbe (asana, pranayama, meditacija) te detaljan pristup yoga terapiji. Stoga je tečaj jednako važan za  praktikante yoge, polaznike tečaja za yoga učitelje i yoga učitelje.

 

Svi sudionici tečaja dobiti će diplomu o 50 sati završene edukacije koja se priznaje od Europske Yoga Federacije kao dio 600-satne obuke za yoga učitelja. Osnovne informacije o navedenim učenjima možete naći na www.jadrankomiklec.com

 

Cijena punog pansiona za tjedan dana iznosi 283,5 eura za dvokrevetnu sobu a za jednokrevetnu 296,10 eura i plaća se na recepciji hotela. Hrana je vegetarijanska. Naknada za tečaj iznosi 200,00 eura i plaća se voditelju tečaja Jadranku Miklecu po dolasku na tečaj.

 

Molim vas da prijavu za tečaj pošaljete na e-mail adresu: jadranko.miklec@gmail.com  ili na tel: 0959147314

Voditelji tečaja su:

DR. MANMATH MANOHAR GHAROTE – M.Ed. (Phy), Ph.D. (Phy). D.Litt., N.D., D.Y.Ed., Dip in Yoga Therapy, Dip in Sport Medicine, Dip in Physiotherapy, Director of The Lonavla Yoga Institute (India). Dr. Manmath Gharote je od ranog djetinjstva učio yogu od Swami Kuvalayanande I svog oca Dr. M.L.Gharote koji je osnivać Lonavla Yoga Instituta I veliki istraživać, znanstvenik i poznavalac Yoge. Više o Dr. Manmath Manohar Gharoteu vidi na www.lonavalayoga.org

 Dr. Manmath Manohar Gharote

YOGACHARYA YADRANKO MIKLEC: Predsjednik Instituta za Yogu i Ayurvedu „SUNCE“, predsjednik Hrvatskog Saveza za Yogu, dopredsjednik Europske Yoga Federacije, međunarodni glavni tajnik Svjetske Akademije za Ayurvedu, Indija. Učitelj transcendentalne meditacije i Maharishijeve Vedske znanosti. Učitelj Znanosti Vedske Yoge, i Vanaushadi Bhishagacharya (stručnjak za ljekovito bilje).

Yogacharya Yadranko Miklec   

 

Iskoristite priliku da prisustvujete drugom seminaru u Hrvatskoj autentične Yoge pod direktnim vodstvom Dr.M.M. Gharotea i Yogacharye Jadranka Mikleca. Na tečaju je organiziran simultani prijevod na hrvatski jezik.

 

 

Yogacharya Jadranko Miklec